Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-friesland.nl


  Helderzienden in Friesland geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live helderzienden uit Friesland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Hallo Lisa, ik had je deze namiddag aan de lijn. Je zei dat ik voor morgen nog iets zou horen van X.wel inderdaad ik heb deze namiddag een berichtje van hem ontvangen. Je zat er helemaal boenk juist op. Dankjewel voor al je adviezen en luisterend oor. C.




Ervaring van C. met helderziende Lisa   Ervaring van C. met helderziende Lisa   Ervaring van C. geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteny u bent mijn engel. Dank u wel voor alles. U ziet alles gelijk en al uw voorspellingen komen uit.
Ik spreek u al jaren en u heeft altijd gelijk.
Dikke knuffel. A.




Ervaring van A.S met helderziende Desteny   Ervaring van A.S met helderziende Desteny   Ervaring van A.S geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Hay lieverd, jou voorspelling is helemaal uitgekomen. Je bent een topper. Groetjes vanuit New York .




Ervaring van Nunu met helderziende Joke   Ervaring van Nunu met helderziende Joke   Ervaring van Nunu geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  lieve lisa .wat ben jij goed met je waarnemingen je weet van mij moeilijke weg en zei niet angstig zijn ze gaan allemaal hun papieren tekenen en dat is uit gekomen. bedankt hier voor.en ik houd je op de hoogte, groet loes.




Ervaring van loes met helderziende Lisa   Ervaring van loes met helderziende Lisa   Ervaring van loes geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Lieve Nina ik wil je bedanken voor het mooi gesprek, en inzichten die je mij gegeven hebt vandaag Ik wacht het rustig af. Dankje wel Nina voor alles.




Ervaring van Verginia met helderziende Nina   Ervaring van Verginia met helderziende Nina   Ervaring van Verginia geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Tancy,
Bedankt voor het fijne, duidelijke en respectvolle gesprek zonet. Heeft inzicht gegeven en een positieve kijk op de toekomst. Ondanks het minder leuke inzicht.
Ik heb je niet meer persoonlijk kunnen bedanken daarom via deze weg.
Bedankt.




Ervaring van Inge met helderziende Tancy   Ervaring van Inge met helderziende Tancy   Ervaring van Inge geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Zeer bijzonder gesprek gehad vanavond met Tabitha. Ze kon me erg veel vertellen over een speciale (heftige) situatie. Op naar de toekomst en ik laat gauw van me horen als er ontwikkelingen zijn. Thx Tabitha




Ervaring van O met helderziende Tabitha   Ervaring van O met helderziende Tabitha   Ervaring van O geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  U bent een geweldige vrouw een lieve moederfiguur en zeer motiverend, u bezit de krachten van een Engel, hartelijk dank en ik laat u zeker weten wat er verder gebeurt,

Mooiste vond ik dat u meteen zei, wat is er gebeurt, hahaha

Sweet dreams en een grote knuffel van mij

R

.




Ervaring van R met helderziende Leandra   Ervaring van R met helderziende Leandra   Ervaring van R geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kaatje
  Ervaring met helderziende Kaatje
  Kaatje gaat direct op haar gevoel af na het bijken van mijn foto , voelde ze meteen aan wat er aan de hand was , ze heeft me letterlijk van mijn stoel geblazen en ze is heel vrolijk en lief .
Ik voelde mij weer helemaal opgeladen na ons gesprek .
Bedankt Kaatje je bent de max ..




Ervaring van Twijfelaar met helderziende Kaatje   Ervaring van Twijfelaar met helderziende Kaatje   Ervaring van Twijfelaar geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Hope
  Ervaring met helderziende Hope
  Lieve Hope,

Normaal gesproken plaats ik pas een getuigenis wanneer er voorspellingen uitgekomen zijn.
Maar jij hebt me van mijn sokken geblazen

Bedankt voor je voorspellingen, en ik laat hier zeker nog een berichtje achter wanneer ze uitgekomen zijn.

Veel liefs N.




Ervaring van N met helderziende Hope   Ervaring van N met helderziende Hope   Ervaring van N geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sandra
  Ervaring met helderziende Sandra
  Dank je voor de mooie Reading en de healing. Het gaat mij zeker erg helpen de komende tijd. Waarvoor dank. Ik zie het allemaal positief tegemoet en blijf er in geloven. Dank je.




Ervaring van Mar met helderziende Sandra   Ervaring van Mar met helderziende Sandra   Ervaring van Mar geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Paloma
  Ervaring met helderziende Paloma
  Hi Paloma,
Bedankt voor je geduld met mij. Ik bel je al wat jaren en er zijn inmiddels voorspellingen uitgekomen. Je bent echt goed, zeker met foto-readings. Nogmaals bedankt en tot snel weer eens. xx T.




Ervaring van Terese met helderziende Paloma   Ervaring van Terese met helderziende Paloma   Ervaring van Terese geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Beste Yoshua,
Gisteren sprak ik u over de liefde. Ik vroeg u om een voorspelling te doen op korte termijn. U vertelde mij dat ik nog iets tegoed had, een bedrag waar ik toch blij van zou zijn. Ik kon dat helemaal niet plaatsen. Nou wat staat er vanmorgen op mijn rekening; een extra bonus van mijn werk. Okay nu heb ik weer hoop over de grote liefde dat komt aankomende zomer. Ik spreek u zeker nog wel eens.




Ervaring van Bewijs met helderziende Yoshua   Ervaring van Bewijs met helderziende Yoshua   Ervaring van Bewijs geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Meine
  Ervaring met helderziende Meine
  wouw , deze man is kei goed , voeld direct de situatie aan en heb kei goed advies gehad . Dank je wel Meine .




Ervaring van An met helderziende Meine   Ervaring van An met helderziende Meine   Ervaring van An geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tabitha
  Ervaring met helderziende Tabitha
  Heerlijke directe dame. NO bullshit, geen zweverige gelul, maar duidelijke antw. Voelt, ziet, geeft door en wijkt niet af van haar mening. Gotta love her. X.




Ervaring van Patricia met helderziende Tabitha   Ervaring van Patricia met helderziende Tabitha   Ervaring van Patricia geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sellena
  Ervaring met helderziende Sellena
  Ik vind je superleuke dame, je kreeg kippevel van mijn verhaal en van mij. Dank je wel voor je compliment, laat je weten, hoe t verder is verlopen. Grote knuffel van mij.




Ervaring van R met helderziende Sellena   Ervaring van R met helderziende Sellena   Ervaring van R geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sellena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marian
  Ervaring met helderziende Marian
  Zeer lieve vrouw. Geeft duidelijke antwoorden. Zal haar zeker opnieuw bellen.




Ervaring van K met helderziende Marian   Ervaring van K met helderziende Marian   Ervaring van K geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marian
  Ervaring met helderziende Marian
  Zeer lieve vrouw. Geeft duidelijke antwoorden. Zal haar zeker opnieuw bellen.




Ervaring van K met helderziende Marian   Ervaring van K met helderziende Marian   Ervaring van K geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lineke
  Ervaring met helderziende Lineke
  Lineke, is een lieve vrouw ziet een hoop. Wie geduld heeft wordt extra beloond. Voorspellingen komen zeker uit bij tijd. Het is de moeite waard om met Lineke in contact te komen.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met helderziende Lineke   Ervaring van Angela met helderziende Lineke   Ervaring van Angela geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissi
  Ervaring met helderziende Sissi
  Goeie dag Sissi. Hartelijk dank vr het hele fijne, geruststellende gesprek van daarnet (17/01) zeer waardevol. Warme groet.




Ervaring van Myriam met helderziende Sissi   Ervaring van Myriam met helderziende Sissi   Ervaring van Myriam geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Dank voor het fijne gesprek. Laat het verleden los en kijk naar de toekomst. Nogmaals dank, Liefs.




Ervaring van Juanita met helderziende Violette   Ervaring van Juanita met helderziende Violette   Ervaring van Juanita geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Sow ik sta nog steeds perplex na de Reading van straks. Je kon tot in detail beschrijven hoe ik me voelde en wat er speelt, zonder iets te zeggen. Je bent een topper.




Ervaring van J met helderziende Micha   Ervaring van J met helderziende Micha   Ervaring van J geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Wat kan ik anders zeggen dan dat deze man mij omverblaast met zijn krachten hij weet wat hij zegt en heeft ook bijna altijd gelijk. Voorspellingen komen beetje bij beetje al uit en eerlijk gezegd eng hoe hij het verwoord en hoe het degelijk zo uitkomt, vind jou een echte topper Gunter, jij verdient echt alleen maar het aller beste respect voor jou knapperd je weet wel wie.




Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R met helderziende Gunter   Ervaring van R geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve cassandra,
Sind enige maanden bel ik je op. Van in het begin af zei je me dat er een bericht naar me toe ging komen van mijn ex. Voet bij stuk hield je en hoe vaak ik je ook opbelde altijd rustig en kalm bleef je en ongelooflijk maar waar je had gelijk alweer, vandaag kwam het bericht. Je bent een topmedium.




Ervaring van Fanny met helderziende Cassandra   Ervaring van Fanny met helderziende Cassandra   Ervaring van Fanny geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Lieve bonny .
We hebben vandaag een heel mooi gesprek gehad. En wow ik sta nog versteld hoe u alles mag zien. Heel erg mooi alles klopte bedankt.
Een hele dikke knuffel .




Ervaring van Anoniem met helderziende Bonny   Ervaring van Anoniem met helderziende Bonny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  wouw , Micha , je zat er knal op bij het bekijken van de foto's , je hebt me zeer sterk verbaast en alles wat je zei klopte .
je bent ook zeer lief en leuk om mee te praten .




Ervaring van Ikke met helderziende Micha   Ervaring van Ikke met helderziende Micha   Ervaring van Ikke geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Paloma
  Ervaring met helderziende Paloma
  Super liever dame, zeer aangename stem ik had haar een foto gestuurd en ze is zeer sterk en zeer snel in het aanvoelen van de situatie. Alles wat ze zei, klopte volledig was zeker mijn geld waard.




Ervaring van A. met helderziende Paloma   Ervaring van A. met helderziende Paloma   Ervaring van A. geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Poppy-Jo
  Ervaring met helderziende Poppy-Jo
  Zeer aangename dame en voelt de dingen aan zoals ze zijn .
Dank je wel Poppy - Jo .




Ervaring van A. met helderziende Poppy-Jo   Ervaring van A. met helderziende Poppy-Jo   Ervaring van A. geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mina
  Ervaring met helderziende Mina
  Mina, heel erg bedankt voor al je voorspellingen de afgelopen jaren. Alle voorspellingen zijn uitgekomen. Ook die van eind december jl. Ik ben heel blij met jou als medium. Naast je voorspellingen heb je ook een mooi hart. Je bent eerlijk en je geeft eerlijk advies wat ik heel erg waardeer. Mijn dank is groot.




Ervaring van Hortence met helderziende Mina   Ervaring van Hortence met helderziende Mina   Ervaring van Hortence geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  En toch kom ik altijd bij jou terecht. Krisje uit M. Je weet wel je uitleg klopt. Heel logisch je hoort me nog.




Ervaring van Krisje met helderziende Dirk   Ervaring van Krisje met helderziende Dirk   Ervaring van Krisje geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Antonia
  Ervaring met helderziende Antonia
  Lieve Antonia
Jij hebt voor mij een tijd geleden de kaarten gelegd en bijzonder was dat je in details gebeurtenissen kon zien uit mijn verleden en jij mij overleden oma precies kon omschrijven heel bijzonder was dat .
Dank je voor de spirituele inzichten en het er toe geleid dat ik me hier verder in ga verdiepen. We houden contact xx.




Ervaring van JD met helderziende Antonia   Ervaring van JD met helderziende Antonia   Ervaring van JD geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Beste Odette,


Ik kom de juiste woorden te kort om u te bedanken voor de mooie reading, welgemeend en zo lief.

Snel en veel info, voel me net op een of in een roze wolk.

Dank aan u.




Ervaring van Marijke met helderziende Odette   Ervaring van Marijke met helderziende Odette   Ervaring van Marijke geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Mathilda, dank voor het korte en bondige advies. Ik ga uw adviezen opvolgen.

Toin.




Ervaring van Toin met helderziende Mathilda   Ervaring van Toin met helderziende Mathilda   Ervaring van Toin geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Beste Anouk,

Ik bel regelmatig en telkens sla je de nagel op de kop.
Ook de minder leuke dingen worden gewoon op tafel gegooid en dat is top. Ik weet telkens weer waar ik sta, positief of negatief.
Bedankt voor de adviezen wat betreft mijn liefdesleven, ik haal er altijd enorm veel kracht en wijsheid uit.
.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alex
  Ervaring met helderziende Alex
  Hallo medium Alex,

uw voorspelling kwam uit mijn vriend is weer bij me terug en het gaat goed.

met vriendelijke groeten,
Christa.




Ervaring van christa met helderziende Alex   Ervaring van christa met helderziende Alex   Ervaring van christa geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-friesland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden