Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-friesland.nl


  Helderzienden in Friesland geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live helderzienden uit Friesland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Ha Monique, je hebt wederom gelijk gehad mbt verlenging van mijn contract. Eergisteren jou gesproken en ik kreeg het gisteren bevestigd per telefoon. Heel blij mee en dat andere wacht ik af. als een cadeautje. Gr J.




Ervaring van J met helderziende Monique   Ervaring van J met helderziende Monique   Ervaring van J geplaatst op 23 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa, Wat ben jij goed zeg. Ze ziet alles heel goed. Dingen die ze niet kon weten vertelt ze. Bedankt voor ons leuke gesprek. Ik bel je zeker weer terug. Een aanrader.




Ervaring van MM met helderziende Louisa   Ervaring van MM met helderziende Louisa   Ervaring van MM geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Arend
  Ervaring met helderziende Arend
  Er bestaan mediums maar arend ziet alles heel duidelijk over personen ik sta verbaasd.




Ervaring van Anoniem met helderziende Arend   Ervaring van Anoniem met helderziende Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  Ik je wil heel erg bedanken Karine, had je gebeld omdat ik iets verloren had en niet terug vond, ongeveer een 10 min dat ik je gebeld heb gevonden. Je hebt gelijk gekregen dat het niet lang zou duren voor ik het terug zou vinden, nogmaals dank je
Chr.




Ervaring van Chr met helderziende Karine   Ervaring van Chr met helderziende Karine   Ervaring van Chr geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Mijn vaste mediumvriendin, begrijpt me helemaal en kan zo goed invoelen ze is heel eerlijk en heeft het beste met je voort.
Een mooi aanwinst voor deze site een topper.




Ervaring van amira met helderziende Elena   Ervaring van amira met helderziende Elena   Ervaring van amira geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Lieve Marya, ik bel je al een behoorlijke tijd en tot nu toe is alles uitgekomen wat je vertelt. Of het nu prive is of werkgerelateerde zaken. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Waow, waow, waow, ongelofelijk wat je allemaal uit je kaarten haalt.




Ervaring van Lies met helderziende Elena   Ervaring van Lies met helderziende Elena   Ervaring van Lies geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Geen woorden voor, enkele dagen geleden gesproken en er is een stuk uitgekomen van de liefde, exact hoe jij het beschreef Donna. Ik sta perplex. Meer dan 5 sterren waard. Rigma.




Ervaring van Rigma met helderziende Donna   Ervaring van Rigma met helderziende Donna   Ervaring van Rigma geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Blessed
  Ervaring met helderziende Blessed
  Dag Blessed. Dank voor het fijne gesprek en ik kan het heel goed plaatsen. Fijn dat je zo gedetailleerd bent. De rust is teruggekeerd. Dank je wel en tot gauw. Gr, Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Blessed   Ervaring van Rita met helderziende Blessed   Ervaring van Rita geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Je zag op je ogen dat ik er langs moest gaan omdat de persoon in kwestie naar huis ging en ja hoor ik kwam aan en die persoon stond letterlijk op het punt om te vertrekken in de hal,heel knap gezien hoe gedetailleerd je het op je ogen zag was wel echt knap.de inhoud en tijd klopte weer. Dank je wel en het vervolg hoor je nog. P.S. de persoon in kwestie was inderdaad weer erg chaotisch en niet zo,n beetje ook haha.




Ervaring van Chaotische met helderziende Louisa   Ervaring van Chaotische met helderziende Louisa   Ervaring van Chaotische geplaatst op 21 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Als ik het woordje angst zeg dan weet je wel wie ik ben, ze zat er direct op zonder informatie, wat is ze goed amaai, klaar en duidelijk zoals het is.




Ervaring van VROUWTJE met helderziende Louisa   Ervaring van VROUWTJE met helderziende Louisa   Ervaring van VROUWTJE geplaatst op 21 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Evs
  Ervaring met helderziende Evs
  Het is een hele lieve vrouw die zeker die gave heeft. En het op een hele duidelijke manier overbrengt zoals het moet.




Ervaring van Anoniem met helderziende Evs   Ervaring van Anoniem met helderziende Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Blessed
  Ervaring met helderziende Blessed
  Wauw wat een mooi persoon, een hele aangenaam gesprek gehad. Ik voelde me erg op me gemak, bovendien is ze echt een powerwomen. Doet haar best om het uiterste voor je naar boven te halen, vele dingen kwamen me bekend voor. Ik wacht in volle moed af op haar voorspellingen, dit is mijn medium vriendin geworden wat is ze fijn zeg.




Ervaring van mira met helderziende Blessed   Ervaring van mira met helderziende Blessed   Ervaring van mira geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Jij bent in 1 woord een topper. Je voorspelde dat ik terug zou komen bij mijn ex dat is gebeurd. Je voorspelde dat ik in de 7e maand zwanger zou zijn. En ja hoor ik ben zwanger en zoals je zei uitgerekend in maart. Jij bent geweldig.




Ervaring van Katje met helderziende Monique   Ervaring van Katje met helderziende Monique   Ervaring van Katje geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa, Wat ben jij goed zeg. Ze ziet alles heel goed. Dingen die ze niet kon weten vertelt ze. Bedankt voor ons leuke gesprek. Ik bel je zeker weer terug. Een aanrader.




Ervaring van MM met helderziende Louisa   Ervaring van MM met helderziende Louisa   Ervaring van MM geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Liesje
  Ervaring met helderziende Liesje
  Een van de aardigste en antwoorden geeft die een normaal iemand niet kan weten. Wel voor mij de beste tot nu toe.




Ervaring van Anoniem met helderziende Liesje   Ervaring van Anoniem met helderziende Liesje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Lieve, eerlijke vrouw die wat ze voelt onderbouwt met de kaarten. Vertelt rustig, met aangename stem en interageert op een correcte manier. Heb al velen op de lijn gecontacteerd maar Nona-Yo voelt onmiskenbaar oprecht en begaan aan. Daarom ook dat ik gewoon de behoefte voel om dit even te laten weten, wat ik anders eigenlijk nooit doe. Haar begaanheid voel je van haar afstralen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij dit met volle overtuiging doet. Ik kan alleen maar hopen dat zij op deze lijn aanwezig blijft want mij zal ze zeker nog terug horen. Daarom van mijnentwege een hele oprechte dankjewel. W.




Ervaring van W. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van W. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van W. geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Vanochtend email consult van je gehad. Op een of andere manier raakte het mij enorm. Je bevestigde enkele gevoelens die ik had en dat is waarom het me raakt. Sommige dingen met S had ik misschien anders gehoopt. Je zegt niet wat ik moet doen maar als ik tussen de regels lees weet ik wat jij bedoelt.

Dankje Donna voor het mooie consult.




Ervaring van D met helderziende Donna   Ervaring van D met helderziende Donna   Ervaring van D geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johannes
  Ervaring met helderziende Johannes
  Johannes is een zeer goede raadgever.

Hij brengt helderheid en duidelijkheid in situaties en heeft veel ervaring en mensenkennis.

Hij geeft je steun en is erg zorgzaam en medelevend.

Kan erg goed luisteren en neemt de tijd.

Is helder en duidelijk.




Ervaring van Dana met helderziende Johannes   Ervaring van Dana met helderziende Johannes   Ervaring van Dana geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Lieve Carola de lijn werd verbroken. Ik sprak je even en wilde je bedanken voor dat je er altijd voor me bent. Ik spreek je al heel lang en ook door jou ben ik weer in mijn eigen kracht gekomen. Heb weer zelfvertrouwen en ik kies voor mezelf. Dit alles door de inzichten die je me laat zien de afgelopen jaren.
Dankjewel voor alles.
Je betekent veel voor mij.
Tot gauw. Dikke knuffel Xxx.




Ervaring van Vaste beller met helderziende Carola   Ervaring van Vaste beller met helderziende Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Wat een medium, duizend sterren waard. Een warme verhelderende lieve dame die vele beelden kan waarnemen en perfect op iemand kan invoelen, top top. Ik,sta er echt versteld van. Vragen, een luisterend oor bel haar, ze zal je zeer zeker verhelderende antwoorden geven. Voor mij alvast een betere op de lijn. Bedankt louisa x.




Ervaring van Carine met helderziende Louisa   Ervaring van Carine met helderziende Louisa   Ervaring van Carine geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Top medium. Zonder hulpmiddelen komt Louisa to the point. Direct kan zij duiden waar de schoen wringt. Terwijl zij toelicht worden er meer details duidelijk. Wat zij niet kan zien is zij eerlijk en duidelijk over, maar alles daarom heen is zo haarscherp dat het geheel je uitstekende duidelijkheid geeft. Ik belde haar omdat mijn oma Louisa heette, en warempel ik trof de wijsheid van mijn grootmoeder. Chapeau Louisa.




Ervaring van Jan met helderziende Louisa   Ervaring van Jan met helderziende Louisa   Ervaring van Jan geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Chantal
  Ervaring met helderziende Chantal
  lieve chantal weer een voorspelling van jou uitgekomen ook al was die een teleurstelling. Er komt een nieuwe afspraak daar hou ik mij aan vast. Loes.




Ervaring van loes zanoni met helderziende Chantal   Ervaring van loes zanoni met helderziende Chantal   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa, wat een geweldige medium bent u.
Alles wat u had voorspeld is uitgekomen, ik kan niet wachten voor wat nog moet komen. Ik raad iedereen om u te bellen. U ben lief en eerlijk en u draait niet om de waarheid te vertellen. U ben een echte topper.
Tot snel weer.
Liefs, Sahira.




Ervaring van Sahira met helderziende Louisa   Ervaring van Sahira met helderziende Louisa   Ervaring van Sahira geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Top ben je. Je zag mijn zorgen liggen en je had het helemaal juist. Spreek je gauw weer topper.




Ervaring van anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stephanie
  Ervaring met helderziende Stephanie
  Lieve Stephanie
Dankjewel voor je super fijne Reading. Ik vond het erg vertrouwd en geruststellend om met je te praten. Ik was ondersteboven van wat je me hebt verteld gezien en gevoeld hebt. Alles klopt. Je hebt een hele mooie voorspelling gedaan Ik heb vertrouwen dat het ook gaat uitkomen. Je hebt een bijzondere gave en een hele fijne stem.
Dankjewel nogmaals. Ik ga jou laten weten hoe het zal verlopen.
Tot gauw
Liefs en een dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Stephanie   Ervaring van Anoniem met helderziende Stephanie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Ik spreek Gunter al zo'n 5 jaar en er zijn al vele voorspellingen uitgekomen.
Onlangs is er een voorspelling uitgekomen waarvan ik echt dacht hoe kan Gunter dit weten, echt knap dat hij zo ver kon zien. Ging om iets waar mijn vraag niet omging maar wel een detail om in het oog te houden, dit werd mij tussen neus en lippen door vermeld door Gunter. En dit weekend vrijdag 17 juli is dit uitgekomen.
Ik ben in ieder geval zeer tevreden over Gunter.
Gunter is zeker een aanwinst hier op deze lijn en is ook met regelmaat te bereiken
Super bedankt Gunter voor al uw hulp tot nu toe.
Hopen dat de rozen snel mogen gaan bloeien zoals u zelf steeds zingt.




Ervaring van N. met helderziende Gunter   Ervaring van N. met helderziende Gunter   Ervaring van N. geplaatst op 18 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petra
  Ervaring met helderziende Petra
  Je bent goed en het voelt ook goed datgene wat je zegt. Je was raak in datgene wat je zei en geen enkele keer zei je iets wat niet klopte. Datgene wat je over mij zei klopte ook en mijn leven staat inderdaad in het teken van anderen helpen. Toen je keek op de straatnaam ook al was het een vertaling was het eerste wat je zei ook goed. Heel speciaal en de moeite waard.




Ervaring van A. met helderziende Petra   Ervaring van A. met helderziende Petra   Ervaring van A. geplaatst op 18 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mierke
  Ervaring met helderziende Mierke
  Lieve Mierke, Altijd zooo fijn om met jou te praten.
je voelt alles haarfijn aan.
Duizend maal Dank voor je uitleg weer .
Liefs xxx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Mierke   Ervaring van Anoniem met helderziende Mierke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nima
  Ervaring met helderziende Nima
  Bedankt nima je bent een topper en zeker een aanrader bel je snel weer.




Ervaring van anoniem met helderziende Nima   Ervaring van anoniem met helderziende Nima   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Wauw Donna, jij bent een straffe medium. Eerste keer gebeld en je zat er bonk op, ik verschoot hoe jij de dingen zag liggen zonder enig woord uitleg. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.




Ervaring van Amira met helderziende Donna   Ervaring van Amira met helderziende Donna   Ervaring van Amira geplaatst op 18 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Hi lieve Donna, ik was heel blij om jouw mail te lezen. En ook erg gelukkig om te lezen dat zijn gevoelens oprecht zijn en dat wij uiteindelijk in een relatie komen. Ik voel echt een bijzondere connectie met hem. Maar dat hij nu even off the radar is en in een lastige situatie zit maakt het lastig. Ik laat het jou weten als er over max 3 weekjes contact is. Ik hoop het, want ik mis hem. Ik stuur je nog even een mail, omdat ik nog wat vragen heb. Fijn weekend en liefs S.




Ervaring van S. met helderziende Donna   Ervaring van S. met helderziende Donna   Ervaring van S. geplaatst op 17 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Lieve nona-yo

We hebben gisteren laat nog een heel fijn gesprek gehad. Ik vind jou heel erg goed en oprecht. Ik vind het fijn dat ik even alles van me af heb kunnen praten. Bedankt voor alles wat je hebt gezien ik heb er heel veel vertrouwen in.

Bedankt.
Meisje van de bulldog.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Anoniem met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maakali
  Ervaring met helderziende Maakali
  Super lieve vrouw 1ste voorspelling al uit gekomen heel erg bedankt.
.




Ervaring van Balans met helderziende Maakali   Ervaring van Balans met helderziende Maakali   Ervaring van Balans geplaatst op 17 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MathildaNili
  Ervaring met helderziende MathildaNili
  Zo, zeg. Je had meteen mijn moeder te pakken. Haar uiterlijke kenmerken klopten. Hoe ze naar me keek ook. Ik was een echt moederskindje. Ik ga vandaag meteen doen wat je namens mijn moeder geadviseerd hebt. Het klinkt namelijk heel logisch. En achteraf, dat rode lint wat ze bij de bloemist gebruiken. Zij werkte vrijwillig bij een bloemist. Tadaaaaaaaa.




Ervaring van Ellen met helderziende MathildaNili   Ervaring van Ellen met helderziende MathildaNili   Ervaring van Ellen geplaatst op 17 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-friesland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden