Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-friesland.nl


  Helderzienden in Friesland geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live helderzienden uit Friesland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Lieve Caroline,
Jouw reading was spot on, je doorzag de situatie op liefdesvlak en gaf aan vertrouwen te houden. Ik voelde mij bij jou gehoord en volledig begrepen. Nogmaals dank voor jouw mooie reading. Zodra er veranderingen zijn laat ik jou dit uiteraard weten.

Heel veel liefs,




Ervaring van Anoniem met helderziende Caroline   Ervaring van Anoniem met helderziende Caroline   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Dank Lobke,nogmaals!
Zoals je vertelde, het is uitgekomen :-))





Ervaring van M met helderziende Lobke   Ervaring van M met helderziende Lobke   Ervaring van M geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  Lieve Morgane, ik ben echt fan van jou.
Duidelijk en doelgerichte antwoorden,
tot spoedig meid.




Ervaring van nina met helderziende Morgane   Ervaring van nina met helderziende Morgane   Ervaring van nina geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Aylin
  Ervaring met helderziende Aylin
  Ik spreek al een tijdje regelmatig met Aylin. ik heb wat moeite met vertrouwen houden hier en daar, is vandaag gebleken dat iets wat ze al vaker vertelt wederom echt klopt.
Heel fijn, dank je voor al je licht en helderheid!




Ervaring van Paas ei met helderziende Aylin   Ervaring van Paas ei met helderziende Aylin   Ervaring van Paas ei geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Malube Angel
  Ervaring met helderziende Malube Angel
  Zeer professioneel medium. Behandelt vragen vanuit de kern en geeft zicht op stappen naar oplossingen. Goede aanrader.




Ervaring van johan met helderziende Malube Angel   Ervaring van johan met helderziende Malube Angel   Ervaring van johan geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malube Angel  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Lieve Sid. Ik kan je niet genoeg bedanken wat je voor mij allemaal hebt gedaan. De manier hoe je details kunt meegeven zoals een persoon beschrijven of bepaalde situaties is spot on. Je blijft altijd consistent in je antwoorden over de situaties waar ik mee inzit. Jij hebt een unieke gave en ik bel je zeker nog. Een dikke aanrader.




Ervaring van Feline met helderziende Sid   Ervaring van Feline met helderziende Sid   Ervaring van Feline geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Remon
  Ervaring met helderziende Remon
  Wat een fijn en Duidelijk gesprek dank je wel




Ervaring van E met helderziende Remon   Ervaring van E met helderziende Remon   Ervaring van E geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Wendy
  Ervaring met helderziende Wendy
  Zeer goed medium. Vraag niets aan informatie dan leeftijd en namen. En dan komt het een beschrijving die je in de situatie volledig zult kunnen plaatsen. Op zeer betrouwbare wijze gaat Wendy te werk. Ze is echt een aanrader.




Ervaring van jelle met helderziende Wendy   Ervaring van jelle met helderziende Wendy   Ervaring van jelle geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Wendy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Wat een ontzettend lieve man hij is heel duidelijk, begripvol en een goed luisterend oor.
Had nog wel uren kunnen doorpraten Zeker een aanrader en tot de volgende.




Ervaring van Els met helderziende Gazali   Ervaring van Els met helderziende Gazali   Ervaring van Els geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Thaiis,

na enkele anderen gebeld te hebben, geeft u mij het fijnste gevoel, waarvoor dank.
Je zegt waar het op staat, al kan dit zowel positief als negatief uitvallen. Eerlijkheid gewoon, WAUW !
Ik heb er vertrouwen in en hoop oprecht dat dit loopt zoals verwacht. Loslaten kan ik en wil ik nog niet, zoals je aangaf en is ook nog niet aan de orde. Ik hou je op de hoogte.

Veel liefs

M en M




Ervaring van M & M met helderziende Thaiis   Ervaring van M & M met helderziende Thaiis   Ervaring van M & M geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Heb meerdere keren een fantastisch consult gehad met helderziende Odette. Odette heeft het keer op keer bij het juiste eind. Odette gaf me duidelijkheid en toekomstinzichten die nu uitkomen.




Ervaring van Priscillia met helderziende Odette   Ervaring van Priscillia met helderziende Odette   Ervaring van Priscillia geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Nogmaals bedankt lieve Anouk. Onze gesprekken geven mij zoveel kracht. Je ziet het altijd juist. Bedankt voor je oprechtheid en eerlijkheid. Veel liefs




Ervaring van Cynthia  met helderziende Anouk   Ervaring van Cynthia  met helderziende Anouk   Ervaring van Cynthia geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Andwello Dennis
  Ervaring met helderziende Andwello Dennis
  Zo wat is Andwello een top medium zeg. Ik bel Dennis regelmatig, wat is hij lief, maar ook o zo goed in zijn werk. Zoals hij zegt, neemt zijn werk serieus en ik merk ook echt dat hij het vanuit zijn hart doet, hij is echt met een mooie gave geboren. Andwello voelde al snel aan dat er wat blokkades op mij zaten, zonder dat ik wat gezegd had. Hij zei tegen me, zijn kernwoorden, heb vertrouwen in het proces, geloof erin en blijf positief er zullen deuren voor jou open gaan. En wat denk je, ja juist binnen 1 week, zijn diverse deuren al voor me open gegaan, qua mijn werk en ook zo nog andere dingen. En jaaaa dan wauw, wauw en nog eens wauw. Ik kan alleen maar zeggen lieve mensen, ervaar t zelf en je gaat t zien. Meer dan ontelbare sterren waard. Liefs s.




Ervaring van Suzanne  met helderziende Andwello Dennis   Ervaring van Suzanne  met helderziende Andwello Dennis   Ervaring van Suzanne geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Lieve Gunter, ik ben je zo dankbaar voor jouw liefdevolle steun in dit zware proces! Ik hoop toch zo dat wat jij ziet : dat mijn lieve eikelvspoedig zijn liefde aan mij laat zien en wij steeds meer naar elkaar toe gaan groeien , zich openbaart.
Ik laat het je weten als het zover is!.Liefdevolle groet!




Ervaring van J met helderziende Gunter   Ervaring van J met helderziende Gunter   Ervaring van J geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Merlijn
  Ervaring met helderziende Merlijn
  Wat een vriendelijke en rustige man. Heel acuraat met het invoelen, de waarheid is altijd simpel. En zo is ook precies deze man. Precies wat ik nodig had. Heel onrustig gebeld maar als 1 van de weinige waarbij ik voel dat het echt heel zuiver is, opgelucht opgehangen. Super bedankt




Ervaring van D. met helderziende Merlijn   Ervaring van D. met helderziende Merlijn   Ervaring van D. geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Arwen
  Ervaring met helderziende Arwen
  Hele lieve vrouw, heel uitgebreid vertelt ze over de vragen die je hebt maar ook over dingen waar je nog niet had nagedacht. En niet geheel onbelangrijk, het klopt en het komt uit!
Dank je wel voor je geruststelling weer :) .




Ervaring van N met helderziende Arwen   Ervaring van N met helderziende Arwen   Ervaring van N geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lobke
  Ervaring met helderziende Lobke
  Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb.
Alles wat je zegt is uitgekomen en je adviezen zijn zeer waardevol.
Dank je wel lieve Lobke.




Ervaring van chanel met helderziende Lobke   Ervaring van chanel met helderziende Lobke   Ervaring van chanel geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Vriendelijke en aangename vrouw.
De reading was zr goed.






Ervaring van Kiran  met helderziende Esterella   Ervaring van Kiran  met helderziende Esterella   Ervaring van Kiran geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga.
De gesprekken met jou zijn zo fijn en vertrouwd jou steun is zoveel waard, het helpt mij en geeft positieve energie.
Af en toe gewoon even gezellig lachen maar ook de serieuze gesprekken jij begrijpt mij als geen ander jou steun is vaak goud waard. Liefs NY




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Ik heb je laatst gesproken en je gaf mee hele mooie voorspelling mee. Ook vroeg je of deze man naar het buitenland moest. De volgende dag kreeg ik een bericht van hem dat hij inderdaad in het buitenland was.
Ik vertrouw dat de rest ook uit komt.

Lieve groet .




Ervaring van Butterfly met helderziende Esterella   Ervaring van Butterfly met helderziende Esterella   Ervaring van Butterfly geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Aurora
  Ervaring met helderziende Aurora
  Wat ben jij een zuiver mens.




Ervaring van Latoya  met helderziende Aurora   Ervaring van Latoya  met helderziende Aurora   Ervaring van Latoya geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Er zijn er maar weinig zoals Anouk op deze lijn...Ze heeft tot vervelens toe altijd gelijk gekregen! Dank je voor jouw luisterend oor, scherpe readings en wijze raad. Jij hebt mij echt bij gestaan in een hele moeilijke periode in mijn leven en dat zonder oordeel. Ik waardeer jou enorm, liefs Malika




Ervaring van Malika met helderziende Anouk   Ervaring van Malika met helderziende Anouk   Ervaring van Malika geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Caroline is in n woord geweldig!!




Ervaring van Anoniem met helderziende Caroline   Ervaring van Anoniem met helderziende Caroline   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Je bent een super lieve vrouw je hebt me goeie tips gegeven waar ik mee aan de slag ga en heel goed gesprek geweest ik ga jou op de Hoogte houden bel je snel weer




Ervaring van Patricia met helderziende Daisy   Ervaring van Patricia met helderziende Daisy   Ervaring van Patricia geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Dank je wel, je hebt veel juist informatie gegeven over het verleden van A. en van ons. Ben benieuwd naar de toekomst.
Dank je wel dat je mij weer in mijn kracht zet. Xx




Ervaring van Schorpioen met helderziende Caroline   Ervaring van Schorpioen met helderziende Caroline   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Lieve, lieve Daisy,
Wat hebben we weer even genoten van onze gesprek. Mooie dingen gezien die staan te gebeuren die we mee gaan nemen het nieuwe jaar in met veel positiviteit. Ik zal opnieuw een recentie plaatsen als we wat verder in de tijd staan. Dank je wel Daisy, je bent een heerlijk mens om mee te praten!
Liefs and love for you.




Ervaring van Carmen met helderziende Daisy   Ervaring van Carmen met helderziende Daisy   Ervaring van Carmen geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lady-Ly
  Ervaring met helderziende Lady-Ly
  Lady-ly heb ik al vaker gesproken. Ze is helder en eerlijk. Wat ze zegt is uitgekomen. Dus een aanrader.




Ervaring van Bert met helderziende Lady-Ly   Ervaring van Bert met helderziende Lady-Ly   Ervaring van Bert geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Meer dan 10 sterren waard. Top medium van deze site. Oprecht, integer, puur en zuiver. De beste die ik ken. Liefs E




Ervaring van Eveline met helderziende John   Ervaring van Eveline met helderziende John   Ervaring van Eveline geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romeo
  Ervaring met helderziende Romeo
  Bedankt lief bijzonder mens




Ervaring van earlybird met helderziende Romeo   Ervaring van earlybird met helderziende Romeo   Ervaring van earlybird geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dennis
  Ervaring met helderziende Dennis
  Lieve Dennis, ik blijf het zeggen, wanneer ik jou bel, dan ben je er altijd voor mij! Je voelt alles zo haarfijn aan. Ik hoef je niks te zeggen, je hoort mijn stem en je weet meteen wat er speelt. Je zei tegen me er zijn blokkades, die heb jij verwijderd
door de rituelen op een positieve manier uit te voeren. Heb geloof en vertrouwen en je zult zien er gaan deuren voor je open. En nou ik kan je vertellen, ja hoor binnen 1 week, kreeg ik te horen, je krijgt er een functie bij en jaaaa
En een contract!! Eindelijk dat laatste wilde maar niet lukken, ik werd flink gedwarsboomd. Zo zie je maar, waar een wil is is een weg! Heb vertrouwen en blijf positief en heb geloof, dat zijn jou kernwoorden. Nou lieve mensen ik kan je vertellen, meer dan ontelbaar waar!! Met deze lieve man, kan je lachen heeft veel humor maakt me ook altijd weer aan het lachen..
Ik zou zeggen de beste op deze lijn!!
Aarzel niet en je zult het zelf ervaren hoeveel deuren er voor je opengaan!!
Ervaar t zelf lieve mensen
Liefs a happy woman





Ervaring van Suzanne  met helderziende Dennis   Ervaring van Suzanne  met helderziende Dennis   Ervaring van Suzanne geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena,
Ik heb je nu drie keer mogen spreken en keer op keer weet jij enkel met een naam (meer mag ik niet vertellen) spot om te vertellen wat de situatie is en wat ik kan en mag verwachten. Je geeft liefdevolle maar eerlijk advies en helpt me echt verder. Daarnaast heb je mij advies gegeven dat voor mij letterlijk een wereld van verschil maakt!
Je bent echt een unieke dame en een waardevolle toevoeging hier op de lijn! Wat een prachtige gave en wat een fijne gesprekken!
Dankjewel!




Ervaring van S met helderziende Alena   Ervaring van S met helderziende Alena   Ervaring van S geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Live Caroliene ,ik heb net met u gesproken u bent top vrouw en i lief k vond heel mooie gesprek bedankt.




Ervaring van Gina met helderziende Caroline   Ervaring van Gina met helderziende Caroline   Ervaring van Gina geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sara
  Ervaring met helderziende Sara
  Lieve Sara, dank je wel voor het heerlijk positieve gesprek. Een aangename verrassing. Ik belde je niet voor de liefde maar je positieve reading over de liefde was erg fijn. Klopte wat je vertelde. Ik houd je op de hoogte. Ik neem zeker weer contact met je op als het weer zwaar wordt. Hoop dat er weer snel contact komt. Lieve groetjes, Dame uit Mokum




Ervaring van Happy Girl met helderziende Sara   Ervaring van Happy Girl met helderziende Sara   Ervaring van Happy Girl geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  als ik je bel, weet je altijd wie ik ben en waar ik over bel. na dat je zoveel mensen spreek. Het was weer fijn om je weer te spreken en mij weer duidelijke uitleg en bevestiging te geven over rob en mij.
Dankjewel




Ervaring van e met helderziende Sharida   Ervaring van e met helderziende Sharida   Ervaring van e geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Oceana
  Ervaring met helderziende Oceana
  Oceana ken ik al jaren. Ik ken geen medium die zo precies kan zien als zij. Oceana is met deze gave geboren. Zij krijgt op haar ogen wat jij vraagt. Je zult versteld staan. liefs Sara




Ervaring van Sara met helderziende Oceana   Ervaring van Sara met helderziende Oceana   Ervaring van Sara geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-friesland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden