Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-friesland.nl


  Helderzienden in Friesland geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Lola
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieverd, ik was net te laat met opwaarderen en je was met pauze. Ik heb je niet meer netjes kunnen bedanken, dus bij deze. Heel erg bedankt en heel veel liefs. De dame met wat vragen over de man die is terug gekomen, mijn intuitie en de vriendin. Hopelijk weet je wie ik ben.




Ervaring van Anoniem met helderziende Lola   Ervaring van Anoniem met helderziende Lola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve mop,

De afgelopen maanden tot bijna een jaar heb je mij altijd goede dingen voorspeld die ook zijn uitgekomen. Ik ben je zeer dankbaar voor elke keer dat ik je heb gesproken al was het voor 5 a 10 min. Je bent snel en draait er niet omheen. Je bent ook eerlijk als je niet doorkomt in de energie, want dat kan ook es gebeuren.
Ik wens jouw en je gezin een goed uiteinde en een gezond en voorspoedig 2022.




Ervaring van Tasja met helderziende Lola   Ervaring van Tasja met helderziende Lola   Ervaring van Tasja geplaatst op 31 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve beste Lola, ik wil je tot nu toe heel erg bedanken voor al je tijd die je voor mij hebt vrijgemaakt op de lijn. Je voorspellingen komen altijd uit, zeer geruststellend. Zonder te slijmen ben je voor mij echt een topper. Dankjewel nogmaals voor je consulten die je mij hebt gegeven. Ik houd moed en blijf positief denken over de situatie. Ik wens je alvast heel mooi toch prettig oud en nieuw en wellicht ik denk het wel zeker tot next year. Veel liefs, Tweelingen202. Mensen bel dit medium want nogmaals ze is het zeker de moeite waard, om eens mee te spreken.




Ervaring van Tweelingen202 met helderziende Lola   Ervaring van Tweelingen202 met helderziende Lola   Ervaring van Tweelingen202 geplaatst op 30 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lola heb tot nu toe bij het rechte eind gehad alles is uitgekomen en ben daar zeer dankbaar voor je bent de beste tot volgend jaar x tina.




Ervaring van Tina de tros met helderziende Lola   Ervaring van Tina de tros met helderziende Lola   Ervaring van Tina de tros geplaatst op 30 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lola weet waar ze het over hebt geeft tijd bestek aan en praat geen onzin houd je niet lang aan de lijn dan nodig is eerlijk ze heb mij goed geholpen en binnen de gestelde tijd.




Ervaring van Ria met helderziende Lola   Ervaring van Ria met helderziende Lola   Ervaring van Ria geplaatst op 27 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Beste Lola, je voorspelling is weer uitgekomen binnen de tijd die je aangaf.




Ervaring van .. met helderziende Lola   Ervaring van .. met helderziende Lola   Ervaring van .. geplaatst op 27 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lola is de beste en verstaat haar vak alles is uitgekomen bedankt Lola x mieke.




Ervaring van Mieke de wit met helderziende Lola   Ervaring van Mieke de wit met helderziende Lola   Ervaring van Mieke de wit geplaatst op 26 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Beste lola je zei dat de navelstreng door moest tussen moeder en zoon dat is dezelfde dag nog gebeurd met een fixe ruzzie en je zat ook goed over het gezeur van de dag ervoor hoop dat je nog hier bent verweg de beste hier en die zegt waar het op staat lieve lola tot gauw.




Ervaring van Mark met helderziende Lola   Ervaring van Mark met helderziende Lola   Ervaring van Mark geplaatst op 25 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  En je had weer eens gelijk ik hem hem persoonlijk ontmoet na een behoorlijke tijd en je had gelijk over mijn kleinkind dat een meisje geworden is. Hopelijk gaat de rest van de toekomst ook uitkomen van de relatie bedankt voor de steun.




Ervaring van Sonia met helderziende Lola   Ervaring van Sonia met helderziende Lola   Ervaring van Sonia geplaatst op 25 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Je had gelijk hij heeft mij bericht super gezien de rest geloof ik ook. Tot snel.
Fijne dagen.




Ervaring van Mara met helderziende Lola   Ervaring van Mara met helderziende Lola   Ervaring van Mara geplaatst op 24 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Gisteren gesproken en u gaf aan voor de kerstdagen zie ik een ontmoeting en inderdaad vandaag heb ik hem gezien.




Ervaring van anoniem met helderziende Lola   Ervaring van anoniem met helderziende Lola   Ervaring van anoniem geplaatst op 23 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Goedemiddag Lola bedankt voor de goede gesprekken en adviezen die je me heb gegeven dit jaar, ik wil u ook een goed en gezond uitende wensen en fijne kerstdagen tot volgend jaar vriendelijke groet Denise.




Ervaring van Denise met helderziende Lola   Ervaring van Denise met helderziende Lola   Ervaring van Denise geplaatst op 21 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Wauw, geen woorden voor. Alles is exact uitgekomen zoals het is voorspeld. Superfijn, supereerlijk, duidelijk en concreet. Alles is precies zo gebeurt en gelopen zoals je hebt voorspeld. Inmiddels meerdere malen gesproken en niks was anders dan voorspeld. Zo de moeite waard als je op zoek bent naar eerlijkheid en duidelijkheid. Bovendien houdt ze je ook niet langer dan nodig aan de lijn.




Ervaring van Marjolein met helderziende Lola   Ervaring van Marjolein met helderziende Lola   Ervaring van Marjolein geplaatst op 18 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Je had gelijk mijn evaluatie van shiftleader was positief. Geweldig medium, een aanrader. Hopelijk komt de rest ook uit. Bedankt.




Ervaring van Sonia met helderziende Lola   Ervaring van Sonia met helderziende Lola   Ervaring van Sonia geplaatst op 18 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Ook voor jou jou de allerbeste wensen. Bedankt voor alle fijne gesprekken van het afgelopen jaar.




Ervaring van Jopie met helderziende Lola   Ervaring van Jopie met helderziende Lola   Ervaring van Jopie geplaatst op 17 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve bellers en collega's. Het is voor vele moeilijk en zwaar jaar geweest.daarom zijn wij er ook om jullie met liefde te helpen.ik wens iedereen een heel fijn gelukkig liefde vol Kerstmis.en gezond veel liefde licht en kracht 2022 toe.
Liefs lola .




Ervaring van Lola met helderziende Lola   Ervaring van Lola met helderziende Lola   Ervaring van Lola geplaatst op 15 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve lola blij dat ik je na zo tijd heb gesproken, je zat helemaal goed met een nieuwe man op mn pad. Al weet ik niet wat ik er mee aan moet maar dat had jij ook al gezegd spreek je snel.




Ervaring van J-star met helderziende Lola   Ervaring van J-star met helderziende Lola   Ervaring van J-star geplaatst op 11 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve lola, je zei dat ik binnen een week wat van hem zou horen en tijdens ons gesprek kreeg ik al een berichtje. Niet de enige voorspelling van je die is uitgekomen. liefs.




Ervaring van . met helderziende Lola   Ervaring van . met helderziende Lola   Ervaring van . geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lola is echt 1 van de beste. binnen tijdsbestek en wat ze zegt is uitgekomen. je bent de beste gr peter .




Ervaring van Peter met helderziende Lola   Ervaring van Peter met helderziende Lola   Ervaring van Peter geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lola je bent top alles wat je zei is uitgekomen en binnen de tijd die je aangaf je bent echt de beste echt veel mediums gesproken maar die hadden het allemaal mis bedankt x danny.




Ervaring van Danny met helderziende Lola   Ervaring van Danny met helderziende Lola   Ervaring van Danny geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lola is echt de beste. Verteld geen onzin en is eerlijk en oprecht. Alles wat je met tijd aangaf is uitgekomen. Je bent de beste in je werk, bedankt Maria.




Ervaring van Maria met helderziende Lola   Ervaring van Maria met helderziende Lola   Ervaring van Maria geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Beste Lola wat ben ik blij met u. u bent een super positieve vrouw en heel meegaand. er waren wat dingetjes aan de gang en u heb me echt heel goed geholpen. alles wat u voorspelde is uitgekomen. bedankt liefs Monica .




Ervaring van Monica met helderziende Lola   Ervaring van Monica met helderziende Lola   Ervaring van Monica geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve lo.
Wat een topper ben jij.
Zo lief mee gaand.en de consulten zijn top.en komen ook uit ongelooflijk ook binnen de tijdsbestek.ik hoop je snel weer te spreken.
Als ik er door heen kom op de lijn haha .
Liefs brit.




Ervaring van Brit met helderziende Lola   Ervaring van Brit met helderziende Lola   Ervaring van Brit geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola, tot nu toe heb je het altijd aan het rechte eind met je readingen. alles is tot nu toe uitgekomen, we hebben nog een lange weg te gaan met Narcisme helaas. Ooit hoop ik met beter bericht te komen en dat het is gestopt het gedrag van aantrekken afstoten, lieve mensen vertrouw op Lola haar waarnemingen en blijf rustig het komt uit, zeker de moeite waard om te bellen:) Veel liefs, Ram202.




Ervaring van RAM202 met helderziende Lola   Ervaring van RAM202 met helderziende Lola   Ervaring van RAM202 geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola ik heb een heel fijn gesprek met je gehad. Je bent een topper, veel liefs Nina.




Ervaring van Nina met helderziende Lola   Ervaring van Nina met helderziende Lola   Ervaring van Nina geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Goedemiddag Lola. alles is uitgekomen en binnen de juiste tijd . je bent de beste in je vak. gr Dries .




Ervaring van Dries met helderziende Lola   Ervaring van Dries met helderziende Lola   Ervaring van Dries geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Goedemorgen Lola je bent echt de beste. Veel mediums gesproken maar bij jou is het gewoon buitengewoon goed en binnen de gestelde tijd gr Egbert.




Ervaring van Egbert met helderziende Lola   Ervaring van Egbert met helderziende Lola   Ervaring van Egbert geplaatst op 27 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola is echt de beste. ze deed een lezing en binnen de tijd die je voorspelde. bedankt je bent echt een aanrader. gr Ren.




Ervaring van Rene met helderziende Lola   Ervaring van Rene met helderziende Lola   Ervaring van Rene geplaatst op 26 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Dankjewel Lola. je hebt goed gezien. alle 4 mannen heb je gelijk gehad .




Ervaring van S. met helderziende Lola   Ervaring van S. met helderziende Lola   Ervaring van S. geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola, dank u voor de geruststellende woorden. Ik kijk uit naar de evolutie die je zag tussen mij en hem.
Liefs
A.




Ervaring van A met helderziende Lola   Ervaring van A met helderziende Lola   Ervaring van A geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Dank je wel voor je geruststelling. Ben benieuwd of hij voor 1 december contact zoekt. Hou je op de hoogte.
Xx.




Ervaring van Ingrid met helderziende Lola   Ervaring van Ingrid met helderziende Lola   Ervaring van Ingrid geplaatst op 24 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola je had weer gelijk en binnen de tijd die je aangaf je bent de beste gr.




Ervaring van Martin de jager met helderziende Lola   Ervaring van Martin de jager met helderziende Lola   Ervaring van Martin de jager geplaatst op 24 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola je had weer gelijk en binnen de tijd die je aangaf. Je bent de beste gr.




Ervaring van Martin met helderziende Lola   Ervaring van Martin met helderziende Lola   Ervaring van Martin geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Beste Lola ik ben super blij met jou ik bel je bijna elke week en je helpt me super goed de dingen die je zegt zijn altijd waar of komen uit je bent een topper liefs Cindy .




Ervaring van Cindy met helderziende Lola   Ervaring van Cindy met helderziende Lola   Ervaring van Cindy geplaatst op 19 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve lola
Je bleef steeds zeggen er komt een nieuwe man op je pad en die is goed voor je bij deze wil ik je zeggen hij is top en zo lief.




Ervaring van J met helderziende Lola   Ervaring van J met helderziende Lola   Ervaring van J geplaatst op 12 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-friesland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden