Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-friesland.nl


  Helderzienden in Friesland geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Anke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Anke kan heel goed invoelen op mensen. Het klopt tot nu toe altijd.




Ervaring van anoniem met helderziende Anke   Ervaring van anoniem met helderziende Anke   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Zeer goed medium.




Ervaring van E met helderziende Anke   Ervaring van E met helderziende Anke   Ervaring van E geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Beste Anke jij kan heel goed invoelen bedankt voor de mooie reading. Marijke.




Ervaring van Marijke met helderziende Anke   Ervaring van Marijke met helderziende Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Dag Anke,

Dank voor uw begrip en geduld.
Loslaten is vertrouwen.

Dankjewel
Marijke.




Ervaring van Marijke met helderziende Anke   Ervaring van Marijke met helderziende Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Jij geeft mij heel veel rust en bevestiging zodra ik weer verder kan gaan. Jij hoort heel snel weer van mij.




Ervaring van Diana met helderziende Anke   Ervaring van Diana met helderziende Anke   Ervaring van Diana geplaatst op 22 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Heel erg bedankt voor dit gesprek, alles wat je zegt klopt, ik bel je snel weer.




Ervaring van Vera met helderziende Anke   Ervaring van Vera met helderziende Anke   Ervaring van Vera geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Lieve Anke alles wat je zegt klopt, nu kan ik weer vooruit gaan. Ik bel je zeker weer op. Liefs Vera.




Ervaring van Vera met helderziende Anke   Ervaring van Vera met helderziende Anke   Ervaring van Vera geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Een TOPPER.. Dank je wel.
Zeer positieve en eerlijke vrouw. Ze voelt zaken zeer goed aan.




Ervaring van E. met helderziende Anke   Ervaring van E. met helderziende Anke   Ervaring van E. geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Hartelijke dank voor het mooie gesprek. ik bel je zeker weer snel terug.




Ervaring van Marijke met helderziende Anke   Ervaring van Marijke met helderziende Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Hartelijke dank voor het mooie gesprek. ik bel je zeker weer snel terug.




Ervaring van Marijke met helderziende Anke   Ervaring van Marijke met helderziende Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Ik las vandaag terug wat Anke me ooit voorspeld heeft. Alles is uiteindelijk inderdaad precies zo gegaan op gebied van werk en relatie.




Ervaring van Noor met helderziende Anke   Ervaring van Noor met helderziende Anke   Ervaring van Noor geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  To the point, erg gedetailleerd. Dit was precies wat ik al een tijd voelde. Ik kom zeker nog terug. Een aanrader.




Ervaring van P D met helderziende Anke   Ervaring van P D met helderziende Anke   Ervaring van P D geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Ik moest dit met u delen. Dank u wel voor onze gesprek het heeft me goed gedaan. Ik heb een heel fijn gesprek met u gehad en ik ga u zkr terug bellen in de toekomst. Ik ga u advies volgen en u laten weten hoe het is gegaan. Dank je wel Anke je bent de beste een dikke kus. R.




Ervaring van R met helderziende Anke   Ervaring van R met helderziende Anke   Ervaring van R geplaatst op 28 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Heel erg bedankt boor het fijne en warmte gesprek mooi bootschappen dankjewel .




Ervaring van Ann met helderziende Anke   Ervaring van Ann met helderziende Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 23 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Ik vond het gesprek erg prettig en duidelijk. Heb er vertrouwen in dat de voorspellingen uitkomen dank je wel voor het mooie gesprek.




Ervaring van Esther met helderziende Anke   Ervaring van Esther met helderziende Anke   Ervaring van Esther geplaatst op 17 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Zo fijn, nog steeds op de juiste weg en gevoel. Jou inzichten zijn zo mooi en kloppend.




Ervaring van Sonja met helderziende Anke   Ervaring van Sonja met helderziende Anke   Ervaring van Sonja geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Dankjewel voor je fijne reading alles wat je zegt klopte. Je hebt een prachtige gave.




Ervaring van Mandy met helderziende Anke   Ervaring van Mandy met helderziende Anke   Ervaring van Mandy geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Deze dame zei me wat ik nodig had te horen. Heb weer de moed om verder te gaan. Heel veel liefde.




Ervaring van Elly met helderziende Anke   Ervaring van Elly met helderziende Anke   Ervaring van Elly geplaatst op 27 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Fijn gesprek gehad met Anke. Zij heeft mij veel waarheden verteld en inzichten en tips gegeven. Prettig en deskundig persoon. Aanrader.




Ervaring van A met helderziende Anke   Ervaring van A met helderziende Anke   Ervaring van A geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Wat een fijne gesprek. Veel informatie gekregen en vertrouwen voor de toekomst. Toppertje.




Ervaring van Ann met helderziende Anke   Ervaring van Ann met helderziende Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 17 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Wat een fijn gesprek. Mooie adviezen, inzichten en vooral je luisterend oor. Dank je wel voor het zijn. Ik wens je veel liefde en licht toe.




Ervaring van Wim met helderziende Anke   Ervaring van Wim met helderziende Anke   Ervaring van Wim geplaatst op 29 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Het was een waar genoegen met Anke aan de telefoon ik ben veel wijzer geworden uit het gesprek. dankje Anke voor het gesprek. ik ga er zeker wat mee doen .en hou je op de hoogte.




Ervaring van herma met helderziende Anke   Ervaring van herma met helderziende Anke   Ervaring van herma geplaatst op 5 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Lieve Anke,
Echt een fijn gesprek gehad met u. Dankjewel hiervoor en ik laat u zeker nog iets horen.




Ervaring van Shirley met helderziende Anke   Ervaring van Shirley met helderziende Anke   Ervaring van Shirley geplaatst op 31 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Heel erg bedankt, jij bevestigde mijn gevoel precies. Je gaf me weer vertrouwen super bedankt, bel je snel weer.




Ervaring van Ann met helderziende Anke   Ervaring van Ann met helderziende Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 11 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Anke jij kont heel goed invoelen op mijn situatie alles wat je zegt klopte. Ik hou je op de hoogte. xxx Ann.




Ervaring van Ann met helderziende Anke   Ervaring van Ann met helderziende Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 12 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Ik zag bij mijn vorige getuigenis 1 ster staan. maar je verdient 5 sterren.




Ervaring van Luisteraar met helderziende Anke   Ervaring van Luisteraar met helderziende Anke   Ervaring van Luisteraar geplaatst op 1 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Beste Anke,
Dank je wel voor je adviezen tijdens ons gesprek van zojuist. Je moest wel een paar keer het e.e.a. voor mij herhalen maar ik heb de boodschap begrepen. Als het zover is, dan laat ik je de afloop van je voorspellingen weten. Ik begrijp eigenlijk niet waarom er niet meer getuigenissen zijn over jou. Ik vind je nl heel goed en je houdt de mensen ook niet langer aan de lijn dan nodig is.




Ervaring van Luisteraar met helderziende Anke   Ervaring van Luisteraar met helderziende Anke   Ervaring van Luisteraar geplaatst op 1 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Anke is ongelovelijk precies en duidelijk. Ze heeft het iedere keer precies goed gehad. Bedankt daarvoor. Je was een enorme steun in de rug voor mij.




Ervaring van Richard met helderziende Anke   Ervaring van Richard met helderziende Anke   Ervaring van Richard geplaatst op 29 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Lieve Anke
Ik heb een helle aangename gesprek gechat met u , voor mij was een stukje openbaring in mijn zoektocht .Was super om te horen hoe alles gaan verlopen ,alles klopt wat je hebt gezegd . Je kan alles enorm goed voelen.
Ik Dankje lieve Anke .




Ervaring van Mersina met helderziende Anke   Ervaring van Mersina met helderziende Anke   Ervaring van Mersina geplaatst op 13 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Liefs Anke, heb er vertrouwen. in dat de voorspellingen uitkomen. Je bent heel goed in het aanvoelen. Dank je wel voor het mooie gesprek. Supergoed.




Ervaring van Ann met helderziende Anke   Ervaring van Ann met helderziende Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 6 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Hallo Anke, ik heb je net aan de telefoon gehad en dank je voor wat je voor me gedaan hebt en de geweldige tips.
Ik ben er al mee aan de slag gegaan. Ik bel je zeker nog terug.

Lieve groetjes Anne-Marie.




Ervaring van Anne-Marie met helderziende Anke   Ervaring van Anne-Marie met helderziende Anke   Ervaring van Anne-Marie geplaatst op 25 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Alles wat je vertelde klopte, jij bent heel sterk in het aanvoelen. Ik bel je zeker weer. Dankje voor jou advies.
Liefs w.




Ervaring van w met helderziende Anke   Ervaring van w met helderziende Anke   Ervaring van w geplaatst op 25 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Heb je net gesproken Anke. Helaas was de tijd om. Dank je wel voor je advies, heel duidelijk. Je voelde het allemaal meteen heel goed aan.




Ervaring van Annelies met helderziende Anke   Ervaring van Annelies met helderziende Anke   Ervaring van Annelies geplaatst op 6 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Hoi Anke. u kwam met 1 vraag meteen naar de kern.




Ervaring van Meral met helderziende Anke   Ervaring van Meral met helderziende Anke   Ervaring van Meral geplaatst op 25 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Heel fijn helder en duidelijk medium. Dank je wel Anke. Je vult precies de stukken in die onduidelijk zijn.




Ervaring van Diana met helderziende Anke   Ervaring van Diana met helderziende Anke   Ervaring van Diana geplaatst op 27 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-friesland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden