Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-friesland.nl


  Helderzienden in Friesland geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live helderzienden uit Friesland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laila
  Ervaring met helderziende Laila
  Zeer straffe dame.
Heel gedetailleerde informatie gekregen en heel snel tot de kern gekomen met de kaarten.
Bedankt.




Ervaring van c. met helderziende Laila   Ervaring van c. met helderziende Laila   Ervaring van c. geplaatst op 26 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laila
  Ervaring met helderziende Laila
  Beste Laila, u bent en schat. ik ben blij u gesproken had. Alles wat u heb gezegd klopt. Aangename en liefdevolle dame. Hartelijk dank van u inzicht. Marie.




Ervaring van Marie met helderziende Laila   Ervaring van Marie met helderziende Laila   Ervaring van Marie geplaatst op 26 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  lieve donna ik ben zo blij je gesproken te hebben, je bent zo lief en geduldig luistert goed naar me verhaal.

ik wil je bedanken voor alles en wie weet dat we elkaar ooit nog spreken, een hart van goud heb je. en ook heel erg eerlijk in wat ze ziet, voor het 1 zal het teleurstellend zijn en voor het ander zal het blijdschap weergeven, dit is medium met oprechte intenties en ook vertelt hoe het zit.

Ik gun je een heel mooi leven toe en heel veel positiviteit.


Veel liefs dat meisje met hetzelfde naam als je bovenbuurvrouw.




Ervaring van ami met helderziende Donna   Ervaring van ami met helderziende Donna   Ervaring van ami geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  Goeiedag Dirk, goed dat we konden doorpraten, en je niet omvergeblazen was door mijn probleem, dat er uiteindelijk geen was. Moest wel paar keer lachen. Je bent niet een doorsnee- persoon. Leuk je gesproken te hebben, Yvan .




Ervaring van Yvan met helderziende Dirk   Ervaring van Yvan met helderziende Dirk   Ervaring van Yvan geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Dieze vrouw is een oprecht medium. Kan heel goed aanvoelen wat er van binnen bij mij leeft.
Ze heeft een sterk inlevingsvermogen. Houd rekening me de persoon waarmee ze op dat moment in gesprek is. Ik vond 't fijn om haar gesproken te hebben. 't doet je goed als je ontzettend veel verdriet heb. Dat er dan een medium is die je zo diep begrijpt en meeleeft met je. U bent een lieve vrouw. Ik ga u nog zeker weer eens terug bellen bedankt .groetjes Helma.




Ervaring van Helma met helderziende Ysis   Ervaring van Helma met helderziende Ysis   Ervaring van Helma geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anda-Eldur
  Ervaring met helderziende Anda-Eldur
  Eerlijk en oprecht. Pakt de energie goed op evenals hoe iemand naar je toe staat.

Groeten Sanne.




Ervaring van Sanne met helderziende Anda-Eldur   Ervaring van Sanne met helderziende Anda-Eldur   Ervaring van Sanne geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anda-Eldur  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laila
  Ervaring met helderziende Laila
  Beste, lieve Laila. u bent een topper in uw werk en een zeer aangename dame om mee te spreken. Vanochtend heb ik een gedetailleerde Reading van u gehad en kon alles zeer goed plaatsen. Hopelijk gaan mijn wensen uitkomen maar daar heb ik een groot vertrouwen in. Hartelijk dank en ga zo door. X.




Ervaring van O met helderziende Laila   Ervaring van O met helderziende Laila   Ervaring van O geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anda-Eldur
  Ervaring met helderziende Anda-Eldur
  Topgesprek maar kort doordat mijn telefoon leeg is. Hoop dat ze vanmiddag ook nog even online is dan bel ik zeker terug.

Liefs.




Ervaring van Sandra met helderziende Anda-Eldur   Ervaring van Sandra met helderziende Anda-Eldur   Ervaring van Sandra geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anda-Eldur  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laila
  Ervaring met helderziende Laila
  Wat een geweldige reading heb ik van jou gehad. Het was een prachtige ochtend, het kon niet meer stuk. Geweldig gewoon, alles klopt van begin tot eind. Dank U wel Laila.

Groetjes uit Rotterdam.




Ervaring van Ad met helderziende Laila   Ervaring van Ad met helderziende Laila   Ervaring van Ad geplaatst op 25 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Donna,

Al je vorige voorspellingen zijn steeds uitgekomen, maar van deze dacht ik dat je er naast zat. Maar nee, je zat er weer pal op. Ik heb hem gezien. helemaal onverwachts, helemaal zoals je zei.

Alleen maar alle respect voor jou.
Dank je wel voor alles.

Veel liefs .




Ervaring van Me. met helderziende Donna   Ervaring van Me. met helderziende Donna   Ervaring van Me. geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marya
  Ervaring met helderziende Marya
  Marya is niet alleen altijd raak met haar voorspellingen. Ze steunt je door dik en dun. Ze legt je nooit haar mening op maar vertelt je wel wat je kunt verwachten. En het komt altijd uit. Ze is mijn rots.




Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem met helderziende Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Het is uitgekomen wat hij voorspeld had.
Topper dikke merci.




Ervaring van Anoniem met helderziende Jos   Ervaring van Anoniem met helderziende Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Bedankt voor het snelle reageren op mijn
Email consult .
Hopelijk kan ik jou eens aan de telefoon spreken.
Vriendelijke dame. groetjes anouck .




Ervaring van Anouck met helderziende Donna   Ervaring van Anouck met helderziende Donna   Ervaring van Anouck geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Super fijn gesprek gehad met Tineke. Wat een fijne energie. Werd ontzettend rustig en kalm van haar stem en energie. Ik bel zeker weer een keer. Echt een aanrader. Lieve groetjes :).




Ervaring van An met helderziende Tineke   Ervaring van An met helderziende Tineke   Ervaring van An geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Ik bel Destiny al 2 jaar lang en ze is altijd heel zuiver in haar reading. Dingen die ze onmogelijk kan weten, verteld ze gewoon aan me. Destiny is een Topper. De beste op deze lijn by far. Er is geen andere die ik bel dan haar.




Ervaring van Sil met helderziende Destiny   Ervaring van Sil met helderziende Destiny   Ervaring van Sil geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amera
  Ervaring met helderziende Amera
  In 1 woord Geweldig.
Bedankt Amera
Ik bel je zeker terug.




Ervaring van Anoniem met helderziende Amera   Ervaring van Anoniem met helderziende Amera   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amera  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa,
Oog voor detail is oog voor het unieke, en dat ben jij.
Wat jij op je ogen ziet, is ongelooflijk. Weer zijn de voorspellingen uitgekomen. Ontzettend bedankt lieve schat. Helemaal happy de peppy.




Ervaring van Angela met helderziende Louisa   Ervaring van Angela met helderziende Louisa   Ervaring van Angela geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salina
Telkens als ik met iets zit bel ik jou op je luistert keer op keer naar mijn relaas. je help mij er rustig aan te kijken dank je voor je inzichten en wijsheid. Je doet het vaak kort en krachtig. Je leert me mijn grenzen te bewaken en op te komen voor mezelf. Op tijd een voorspelling die ook uit komt.

Groetjes.




Ervaring van T met helderziende Salina   Ervaring van T met helderziende Salina   Ervaring van T geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Hoi Sophia
Ik heb je nu net gesproken bedankt voor de informatie je bent een super goed medium bel jou volgende keer weer bedankt.




Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Donna, ik schrijf deze recensie om 4 uur in de ochtend omdat ik zo verrast ben dat hij mij net contacteerde dat hij mij mist. Ik had de hoop niet meer erin maar nu verandert het heel de situatie. Oooh Donna, ik kan het amper geloven, ik hoop je weer te kunnen spreken maar je bent snel in gesprek. Ik ben hartstikke blij dat dit al uitgekomen is.Dikke zoen, Elisa randstad.




Ervaring van Elisa met helderziende Donna   Ervaring van Elisa met helderziende Donna   Ervaring van Elisa geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Hoi Tineke.
Dankjewel voor de accurate voorspelling en de broodnodige hulp in mijn verward brein af en toe.
Tot later.




Ervaring van M met helderziende Tineke   Ervaring van M met helderziende Tineke   Ervaring van M geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dinah
  Ervaring met helderziende Dinah
  lieve Dinah, helaas tekort sorry .
ik bel nog wel een keer.
Dankje wel xxx
liefs Daphne.




Ervaring van Daphne met helderziende Dinah   Ervaring van Daphne met helderziende Dinah   Ervaring van Daphne geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Dank je wel weer Anouk. Jij kan altijd, als ik weer van die "gekke" gedachten heb, beter omschrijven hoe het echt zit. Confronterend, maar is zo en daar heb ik altijd veel aan. Nu is het wel echt tijd voor aktie.
Bedankt dat je mij altijd weer aanhoort ;).




Ervaring van Rosanne met helderziende Anouk   Ervaring van Rosanne met helderziende Anouk   Ervaring van Rosanne geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amera
  Ervaring met helderziende Amera
  Thank you Amera wish we could have chatted for longer. First impressions here - a super medium . Will definitely call again soon.x.




Ervaring van Heartbroken Engels Dame met helderziende Amera   Ervaring van Heartbroken Engels Dame met helderziende Amera   Ervaring van Heartbroken Engels Dame geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amera  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Je zei altijd, ik zie binnenkort dat je huis verkocht wordt. Je kon ook precies zien dat die mensen een tienerdochter heeft, heel knap. Je wist al direct waar we als tussenstation komen te wonen, voordat we in ons droomhuis kunnen. Kortom, wauw. Wat een gave. De beste medium van de lijn. Heb der meerdere gebeld, maar louisa is echt de best.




Ervaring van Verkoper met helderziende Louisa   Ervaring van Verkoper met helderziende Louisa   Ervaring van Verkoper geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anna
  Ervaring met helderziende Anna
  Thanks Anna. Je hebt me veel inzichten gegeven. Je bent zo goed in wat je doet. Eerst ikke en de rest komt dan wel :).




Ervaring van Rosanne met helderziende Anna   Ervaring van Rosanne met helderziende Anna   Ervaring van Rosanne geplaatst op 22 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Remon
  Ervaring met helderziende Remon
  Dag Remon,

Bedankt voor je consult. Ik wilde zelf ook veel kwijt, maar vond het fijn dat je zo helder bleef en mij opklaring gaf.

Wie weet tot over 6 weken.

Groetjes R.




Ervaring van Merkaba met helderziende Remon   Ervaring van Merkaba met helderziende Remon   Ervaring van Merkaba geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Dankjewel Anne voor het fijne gesprek en jouw voorspellingen komen dus echt uit. Tegoed was helaas op maar spreek je gauw weer. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met helderziende Anne   Ervaring van Sandra met helderziende Anne   Ervaring van Sandra geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sim
  Ervaring met helderziende Sim
  Thank you Sim for your loving words and honest reading.




Ervaring van M met helderziende Sim   Ervaring van M met helderziende Sim   Ervaring van M geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Fijn om met Olga te praten en advies en inzichten te krijgen. Jammer dat zulke vriendschappen amper in privesfeer tegen komt. Dank je wel Olga voor al jaren jou steun en advies.




Ervaring van MISS World met helderziende Olga   Ervaring van MISS World met helderziende Olga   Ervaring van MISS World geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Beste Donna, je voorspellingen van afgelopen maand zijn een deels uitgekomen op liefdesvlak, hij heeft ontdekt dat het kind niet van hem is. Ik kon het moeilijk geloven dat hij het zal ontdekken en weg zal gaan van haar, ondertussen zoals jij voorspelde heeft hij haar verlaten en hebben wij 1 ontmoeting al gehad. Ik hoop jou snel te spreken voor het vervolg. Sterren te kort. Patricia van Hemelrijk.




Ervaring van Patricia met helderziende Donna   Ervaring van Patricia met helderziende Donna   Ervaring van Patricia geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laila
  Ervaring met helderziende Laila
  Amai ik had 28 december 21 contact met Laila.
Er was een rechtzaak waarin vals beschuldigen werd vermeld. Hierin melde Laila dat alles ten goede zal uitdraaien voor mij en dat alles zal uitkomen. En gelijk had ze op 20 januari 22 was de rechtszaak en idd alles is uitgekomen.
Laila je bent meer dan een 10 waard.
Geloof me als je deze dame belt weet dan zeker wat ze vermeld dat het uitkomt.

Liefs Leyla X knuf.




Ervaring van Leyla met helderziende Laila   Ervaring van Leyla met helderziende Laila   Ervaring van Leyla geplaatst op 21 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  De verbinding viel weg, ik wil je heel erg bedanken voor de inzichten die je mij hebt gegeven. Zonder twijfel de beste op de lijn.
Groetjes, B.




Ervaring van B met helderziende Odette   Ervaring van B met helderziende Odette   Ervaring van B geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk, je zegt altijd tijd is niet mijn beste vriend. Nou deze keer wel. Dank je voor de begeleiding in mijn onzekerheid, tot bels.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Jouw adviezen en inzichten zijn helder en duidelijk je bent een enorme troost geweest in mijn moeilijke dagen. Door jou heb ik mijn huwelijk kunnen redden daar ben ik je eeuwig dankbaar voor.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-friesland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden